milano1

MIDO – Medjunarodni sajam optike i oftamologije Milano

I ove godine bili smo na MIDO-u,  vodećem Medjunarodnom sajam optike i oftamologije  koji se održava u  Milanu. Mesto je to za poslovne sastanke,  uspostavljanje kontakata, otkrivanje najnovijih trendova na tržištu, i sve to na površini od 150,000 m² uz oko 1500 izlagača i jaku medijsku pokrivenost sa  500-tinjak novina iz čitavog sveta.

Profil posetitelja:
CEOs i najbolji rukovdioci farmaceutske prerađivačke industrije, rukovdioci proizvodnje, kontrolori kvalitete, R&D i potrošačka društva, stručnjaci iz R&D institucija, farmaceuti iz trgovine i struke, biotehnologijski stručnjaci, vrhunski dužnosnici iz nadzornih agencija centralnih i državnih vlada, farmaceutski savjetnici, akademici sa medicinskih i farmaceutskih fakulteta.

Profil izlagača:
Očne mikroopertivni aparati i oprema, oftalmički ispitivački sistemi s skenerskim laserom, oftalmički setovi laserskih tretmana, ICG & OCT proizvodi, IOL, umjetne ‘eyeballs’ aplikacije i vezani sadržaji za testiranje, oftalmološka i optometrijska oprema za dijagnozu i lečenje, naočare i kontaktne leće, lekovi i proizvodi za negu očiju, optički instrumenti za testiranje,  financiranje i ulaganje, važni softveri, programi, knjige i sl.

Podeli sadržaj sa prijateljima: