Muški okviri

muski okviri za naicareKod izbora muških naočara, istrajnost i udobnost  su ono čime se vodimo. Istraživanja su pokazala da 88% muškaraca ističe udobnost kao prvi kriterijum pri kupovini naočara.

Najčešći oblici ramova za muške naočare su:

– Oblici kao što je „pilotski okvir“, izrađeni su od metala, ređe od plastike,imaju dvostruki most, oblika su obrnute suze poput sunčanih „avijatičarskih naočara. Od kako je retro look aktuelan, može se naći veliki izbor ovakvih naočara.
okvir za naocare metalni

– Male okrugle naočare „John Lennon“ stila odgovaraju manjem licu.

lenonke

– Ramovi na bušenje ili na najlon ( kada su dioptrijska sočiva pričvršćena drškicama rama ili pomoću najlonske niti) savršeno odgovaraju muškarcima koji žele moderan izgled. Kada kombinujemo okvir na bušenje sa antirefleks staklima, dobijamo diskretne naočare.

– Titanijum je čest izbor muškaraca kao i čelik ili aluminijum koji se često koriste pri izradi dizajnerskih okvira za naočare zbog svojih visokih kvaliteta.

– Za mlađe, ili poštovaoce retro izgleda, izbor su plastični okviri za naočare. Laki i komforni, izrađeni u različitim stilovima, svih boja ili crni u stilu 50-ih godina omogućavaju jedinstven izgled.

Podeli sadržaj sa prijateljima: